Kødboller med salatost, kanel og mynte

Servér dem med kogte kartofler. Hæld kødsaften i bunden af bradepanden over kartoflerne.

Sådan gør du

  • 1 Bland hakkekødet med løg, krydderier og mynte og krydr generøst med havsalt og friskkværnet sort peber.
  • 2 Smuldr salatosten groft, tilsæt den og rosiner til farsen og rør grundigt.
  • 3 Form bollerne som store valnødder og kom dem op på en bradepande.
  • 4 Dryp med lidt koldpresset jordnøddeolie.
  • 5 Bag i en 200 grader varm ovn i ca. 10-15 minutter. De må endelig ikke bliver for tørre.
  • 6 Servér dem med kogte kartofler. Hæld kødsaften i bunden af bradepanden over kartoflerne.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller med salatost, kanel og mynte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier