Kødboller i tomatsovs

Sådan gør du

  • 1 Riv løget fint.
  • 2 Rør alle ingredienser til farsen sammen.
  • 3 Kog vand og salt op.
  • 4 Form kødbollerne med en spiseske.
  • 5 Kom dem i det kogende vand og kog i 8-10 min.
  • 6 Bollerne stiger op til overfladen, når de er kogte.
  • 7 Si kogevandet, og gem 1 dl til sovsen.
  • 8

    Sovs

    Snit spidskål fint, og skær squash i halve skiver.
  • 9 Smelt fedtstof, og svits spidskål så det lige “falder sammen”.
  • 10 Tilsæt squash og flåede tomater.
  • 11 Kom vand fra kødboller og mælk i.
  • 12 Smag sovsen til med sukker, salt og peber.
  • 13 Du kan evt. jævne sovsen med majsstivelse rørt ud i lidt vand.
  • 14 Kom basilikumblade eller tørret basilikum i retten lige inden servering.
  • 15

    Servering

    Server fuldkornspasta og grøntsager til kødboller i tomatsovs.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller i tomatsovs

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier