Kødboller i rød karry og kokosmælk

Sådan gør du

  • 1 Kog 3 dl vand med ½ tsk salt i en gryde.
  • 2 Form farsen til kødboller med en barneske og kog dem ved svag varme i gryden i ca. 5 minutter.
  • 3 Tag bollerne op i en skål.
  • 4 Si evt. kogevandet og hæld det over.
  • 5 Kog risene.
  • 6 Svits karrypastaen i en gryde med et par skefulde kokosmælk.
  • 7 Tilsæt rødløg i tynde både og gulerødder i strimler, tomatpuré og kokosmælk.
  • 8 Kog ved svag varme 8-10 minutter og tilsæt cherrytomater skåret i halve.
  • 9 Tilsæt 1-3 dl af kogevandet fra kød-bollerne, hvis du vil have mere sauce.
  • 10 Smag til med sukker, salt og peber.
  • 11 Læg kødbollerne i saucen, og lad dem blive varme.
  • 12 Pynt evt. med basilikumblade.
  • 13 Til spædbarnet 7-9 måneder: tag grøntsager op uden sauce og mos dem sammen med ris i en hurtighakker, og tilsæt 1 tsk olie.
  • 14 Skær en kødbolle ud i små stykker.
  • 15 Til barnet over 12 måneder: skær grøntsager og kødbolle ud i små stykker og anret dem hver for sig med ris.
  • 16 Fjern tomatskind.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller i rød karry og kokosmælk

Opskriften er udviklet af