Kød og grøntsager i pitabrød med mild agurkeyoghurt

I opskriften skal bruges hakket oksekød med grøntsager. Det kan købes i SuperBrugsen og Kvickly. Det hakkede oksekød er tilsat 20% grøntsager (gulerødder, squash og broccoli). Idéen om at tilsætte grøntsager til hakket kød vandt FDB’s Grønne Idépris 2011.

Sådan gør du

  • 1 Svits kødet i olie på en pande indtil det skifter farve.
  • 2 Kom ketchup, sojasauce og vand herpå og lad kødet simre 5 minutter.
  • 3 Smag til med salt og peber.
  • 4 Riv agurken groft og pres væden fra.
  • 5 Vend presset hvidløg og agurken med skyr i en skål.
  • 6 Kom tilbehør i skåle og lun pitabrødene.
  • {{recipeDoneText}} Kød og grøntsager i pitabrød med mild agurkeyoghurt

Opskriften er udviklet af