Københavnerbøf - ala pariserbøf - med rodfrugter og vagtelæg

Københavnerbøf - ala pariserbøf - med rodfrugter og vagtelæg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1992 kJ
  • Energi 474 kcal
  • Protein 30 g
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrat 24 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Krydr kødet godt med salt og peber og rør derefter ægget deri. Riv løg og rodfrugter på den grove side af rivejernet og bland det i kødet. 

  • 2

    Skær brødet i halve stykker. 

  • 3

    Del farsen i 8 portioner, form dem som små flade frikadeller, og pres dem ud over brødet og lidt ned omkring brødets kanter. 

  • 4

    Steg ’bøfferne’ på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter på kødsiden, og steg derefter i 2 minutter på brødsiden. 

  • 5

    Spejl vagtelæggene i olie. 

  • 6

    Anretning

    Anret de små københavnerbøffer med vagtelæg, karse og purløg, og server straks.

  • {{recipeDoneText}} Københavnerbøf - ala pariserbøf - med rodfrugter og vagtelæg

Tip

Kan fint laves med okse/lam og hakket fisk og man kan også anvende almindelige æg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier