Knækket knækbrød med estragondip

Rør en lækker dip til dit knækbrød. Estragon har en smag der minder om anis
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom skyr i en skål
  • 2 Skyl estragon og hak fint
  • 3 Bland skyr og estragon
  • 4 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 5 Tilsæt citronskal og citronsaft til dippen
  • 6 Smag til med salt og peber
  • 7 Del dippen i fire
  • 8 Knæk brødet i grove stykker og dyp det i dippen, et stykke knækbrød pr. person
  • Så er det spisetid! Knækket knækbrød med estragondip

Tip

Brug de krydderurter du har til dippen. I en snæver vending kan du også bruge tørrede krydderurter

Opskriften er udviklet af