Klassisk: Hakkebøffer

Sådan gør du

  • 1 Steg dine kartofler i ovnen i et ovnfastfad ved 180 grader, til de er nok indeni. Hæld gerne lidt vand ved i fadet. 
  • 2 Form hakkebøffer af det hakkede oksekød. Steg dem i smør og olie på panden og krydr dem med citronpeber og salt. 
  • 3 Snit løg fint og steg også disse på panden med bøfferne. 
  • 4 Når bøfferne er gennemstegte tages de af panden, og lægges på en tallerken. 
  • 5 Tilsæt lidt af vandet fra det ovnfastefad med kartofler på panden med løg. Tilsæt også smør og kalvefond. 
  • 6 Servér de færdigstegte hakkebøffer med kartoflerne fra ovnen, de bløde løg, skysovs og drueagurk. Afslut med lidt persille. 
  • {{recipeDoneText}} Klassisk: Hakkebøffer

Opskriften er udviklet af