Klassisk: Boller i karry

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand i kog. Tilsæt et drys salt og et halvt hakket løg i vandet for at give smag. 
  • 2 Sæt også en gryde over varmen med smør og mel. Dette skal bruges til karrysovsen. Husk også at koge ris. De koges som anvist på pakken i en gryde for sig. 
  • 3 Vend svinefars med æg, hakket løg og mel. Bland farsen godt og ælt den til små kødboller. Kog kødbollerne i det salte vand.  
  • 4

    Karrysovs

    Hæld karry i gryden med smør og mel. Pisk det godt sammen så det bliver til en lille boller af smør, mel og karry. Sørg for at piske den godt rundt i gryden. Tag lidt af det saltede vand til ris over i gryden. Tilsæt også mælk. Pisk grundigt til en blank sovs af karry. Husk at lade det koge så melsmager forsvinder. 
  • 5 Servér de færdigkogte kødboller med karrysovsen og kogte ris.
  • {{recipeDoneText}} Klassisk: Boller i karry

Tip

Anret dine boller i karry med frisk persille for et fint udtryk på retten. 

Opskriften er udviklet af