Klar champignonsuppe med skinkekød

Sådan gør du

  • 1 Bring bouillonen i kog, tilsæt top af pastinak og blegselleri og lad suppen koge under låg ved svag varme.
  • 2 Giv kødet 1 minut i kogende vand og hæld vandet fra.
  • 3 Stænk evt. kødstrimlerne med sherry.
  • 4 Skær grøntsagerne i tynde skiver, del broccolien i små buketter.
  • 5 Fjern urtevisken fra suppen, bring den i kog, tilsæt sojasauce og citronskal af ½ citron.
  • 6 Tilsæt alle grøntsager undtagen champignon.
  • 7 Kog suppen igennem under låg i 2-3 minutter.
  • 8 Tilsæt kød og champignon og lad suppen koge 1-2 minutter mere.
  • 9 Smag til med sojasauce, sherry og evt. salt.
  • 10 Opskriften er udarbejdet af Slagteriernes Forskningsinstitut.
  • {{recipeDoneText}} Klar champignonsuppe med skinkekød

Opskriften er udviklet af