Kippers med spinat og pocheret æg

Dejlig fede kippers udgør en god bund om morgenen. Her med frisk spinat og pocheret æg, så retten næsten bliver en lille brunch i sig selv. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt en stor gryde, der rummer mindst 1½ liter vand over. Tag en hulske frem.
  • 2 Fordel den skyllede spinat på fire tallerkener. Snit forårsløg, og drys det henover. Afdryp kippers, og fordel dem på tallerkener.
  • 3 Kom salt og eddike i det kogende vand. Skru ned, så at vandet simrer. Knæk ægget i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
  • 4 Tag æggene op, afdryp dem, og læg dem på hver sin tallerken. Drys persille over og server sammen med lidt smør.
  • {{recipeDoneText}} Kippers med spinat og pocheret æg

Opskriften er udviklet af