Kinesiske ægnudler med skinkestrimler

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg fint.
  • 2 Skær porre, peberfrugt og gulerødder i meget tynde strimler.
  • 3 Fjern kerner og skillevægge i chilierne og hak dem fint.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm 1 tsk olie i en wok, stor pande eller stegegryde ved kraftig varme.
  • 6 Steg kødet ved kraftig varme i 1-1½ minut.
  • 7 Lad kødet blive brunt, inden det vendes på panden.
  • 8 Vend det derefter, så det bliver stegt på alle sider i alt 1-1½ minut.
  • 9 Tag kødet op på en tallerken.
  • 10 Kom ½ spsk olie i wokken og steg nu løg, porre, peberfrugt, gulerødder, hvidløg og chili i 2-3 minutter under konstant omrøring.
  • 11 Kom kødet tilbage i wokken og varm det igennem.
  • 12 Smag til med Ketjap manis eller sojasauce samt salt og peber.
  • 13 Serveres med ægnudler kogt efter anvisningen på pakken.
  • {{recipeDoneText}} Kinesiske ægnudler med skinkestrimler

Opskriften er udviklet af