Kinesisk sursød sauce med agurk, rabarber og oksekød

Kinesisk sursød sauce med agurk, rabarber og oksekød

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær agurken i tykke bjælker i ca. 5 cm længde.
  • 2 Skær rabarberne i samme størrelse.
  • 3 Skur gulerødderne med en grønsagsbørste eller skræl dem.
  • 4 Skær dem i grove stykker på skrå.
  • 5 Skær det øverste grove af løgtoppene væk, og skær resten af toppen i stykker på skrå.
  • 6 Skær selve løgene i tykke skiver.
  • 7 Brun kødet på alle sider i 1 spsk olie i en wok eller på en stor pande.
  • 8 Kom kødet over på en tallerken.
  • 9 Steg gulerøddener et par minutter i 1 spsk olie i wok eller pande og rør hele tiden.
  • 10 Tilsæt de andre grønsager og bouillon og kog op.
  • 11 Rør sojasauce, eddike, majsstivelse og ½ dl vand sammen i en skål og rør blandingen sammen med grønsagerne.
  • 12 Kog op under omrøring.
  • 13 Tilsæt hvidløg, ingefær og oksekødet og kog godt igennem.
  • 14 Smag saucen til med sukker og evt. mere eddike, så smagen bliver tydelig sursød.
  • 15 Kog ægnudlerne som angivet på pakken og server med retten.
  • {{recipeDoneText}} Kinesisk sursød sauce med agurk, rabarber og oksekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier