Kinesisk nudelsuppe

Sådan gør du

  • 1 Lad en stor gryde blive varm ved god varme.
  • 2 Kom kødet i gryden, og vend det, til det har ændret farve - må gerne brune.
  • 3 Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det med kødet i ca. 1 minut.
  • 4 Tilsæt vand og bring i kog.
  • 5 Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal minutter, der er angivet på emballagen.
  • 6 Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft, sød chilisauce og sesamolie.
  • 7 Anret suppen i skåle og drys med grofthakket koriander.
  • 8 2 spsk ristede sesamfrø kan bruges i stedet for mørk sesamolie, hvis det ikke kan skaffes.
  • {{recipeDoneText}} Kinesisk nudelsuppe

Opskriften er udviklet af