Kebab på grill og spinat med linser

Sådan gør du

  • 1 Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25-30 minutter.
  • 2 Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  • 3 Ælt kødet med chilipasta, salt og peber.
  • 4 Del det i 4 portioner og form dem til aflange ruller, kebabber, og sæt dem på grillspid.
  • 5 Pensl kebabberne med olie og grill dem ca. 6 minutter på hver side, ca. 12 minutter i alt, til de er gennemstegte.
  • 6 Skær løget i tynde både og radiserne i skiver.
  • 7 Bland linser, løg, radiser, spinatblade og dildkviste.
  • 8 Pisk sennep, olie, 1 spsk vand og eddike sammen og smag til med salt og peber.
  • 9 Vend dressingen i salaten.
  • 10 Lun pitabrødene, fx på grill.
  • 11
  • {{recipeDoneText}} Kebab på grill og spinat med linser

Tip

Retten kan tilberedes med fx skinkeschnitzler, svinekoteletter eller sauté-skiver i stedet for kebabber. Træspid skal lægges i vand nogle timer i forvejen, så de ikke brænder.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier