Kartofler med laks, dild og creme

Kartofler med laks, dild og creme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4.4 g.
  • Kulhydrater 4.6 g.
  • Fedt 4.6 g.
  • Energifor./ pers 76 kcal
  • Fedtenergi 53 %
  • 1

    Beskrivelse

    Kog og pil kartoflerne. Lad dem afkøle og del dem i halve på tværs. Stil dem på et fad. 

  • 2

    Skær laksen i 16 tern. 

  • 3

    Rør skyr og mayonnaise og smag til med salt og peber. Klip dildspidser. 

  • 4

    Anretning

    Placér en tsk. creme på hver kartoffel, så dildspids og til sidst den varmtrøgede laks.

  • Så er det spisetid! Kartofler med laks, dild og creme

Opskriften er udviklet af