Kartoffeltortilla med ost

Kartoffeltortilla med ost

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kartoffeltortillia:

    Kog kartoflerne let møre i saltet vand.
  • 2 Afkøl og skær i skiver.
  • 3 Skær peberfrugt, rødløg og hvidløg i tern.
  • 4 Rist grøntsagerne i olivenolie et par minutter.
  • 5 Kom de skivede kartofler i panden.
  • 6 Pisk æg og mælk sammen og krydr med muskat, salt og peber.
  • 7 Hæld massen over grøntsagerne i panden (uden plastik- håndtag) og høvl parmesan over.
  • 8 Stil panden med tortillaen i ovnen ca. 15 min. ved 200°.
  • 9 Læg skinken på en bageplade og bag den i ovnen på andenøverste ribbe ved 180° i 5-10 min. eller til skinken er sprød.
  • 10

    Relish:

    Skær tomaterne i tern og steg dem i olie sammen med hakket chili og grofthakkede skalotteløg.
  • 11 Tilsæt sukker og æbleeddike.
  • 12 Lad relishen simre et par minutter, krydr med salt og peber.
  • 13

    Salat:

    Skyl salaten, riv den i mindre stykker og vend den med citronolie.
  • 14

    Anretning:

    Skær tortillaen i passende stykker og anret dem med den sprøde skinke, salat og relish.

  • 15 Server groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffeltortilla med ost

Opskriften er udviklet af