Sådan gør du

  • 1

    Dej:

    Findel fedtstoffet i melet og bland salt i.
  • 2 Tilsæt kvark og sammenpisket æg.
  • 3 Saml hurtigt dejen.
  • 4 Lad dejen hvile koldt mens fyldet tilberedes.
  • 5

    Fyld:

    Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  • 6 Skær de øvrige grønsager i tynde skiver.
  • 7 Drys aubergineskiverne med salt og lad dem trække hermed et kvarter, skyl og tør dem.
  • 8

    Tærten:

    Udrul tærtedejen og beklæd en smurt tærteform (26 cm i diameter) hermed.
  • 9 Læg de forskellige grønsager i lag i tærten, slut med tomater.
  • 10 Drys revet ost på.
  • 11 Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.
  • 12 Hæld det over fyldet.
  • 13 Sæt tærten i ovnen ved 175o i 45 min.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffeltærte

Opskriften er udviklet af