Kartoffelsalat med spidskål og bacon
Klassisk kombination, som med de helt nye kartofler bliver til sand luksus.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Mærk allerede efter 12-13 minutter.
  • 2 Afdryp kartoflerne, og vend dem med krydderi, olie og nogle dråber citronsaft i en skål.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Steg bacon sprød, og afdryp den på køkkenrulle.
  • 5 Skær spidskål og courgette i helt tynde strimler.
  • 6 Vend strimlerne med kartofler.
  • 7 Vend bacon i salaten, og vend salaten med nippet dild.
  • 8 Sæt citron på bordet, så der kan dryppes med ekstra citron efter smag.
  • Så er det spisetid! Kartoffelsalat med spidskål og bacon

Opskriften er udviklet af