Kartoffelsalat med sauté-skiver

Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløget fint og rør marinaden sammen.
  • 2 Vend kødet i marinaden.
  • 3 Stil det i køleskab i ca. 20 minutter.Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil dem og skær dem i store tern. Nip friske bønner.
  • 4 Kog bønnerne i en gryde uden låg med letsaltet vand i 2 minutter.
  • 5 Hæld bønnerne til afdrypning i en si. Halvér bønnerne. Pisk olien med eddike, sennep, sukker, salt og peber til dressingen.
  • 6 Vend kartofler, bønner og finthakket rødløg i.
  • 7 Smag salaten til. Læg sauté-skiverne på en varm grillpande eller en almindelig pande og vend dem straks.
  • 8 Tag skiverne af panden.
  • 9 De skal være netop gennemstegte.
  • 10 Steges de for længe, bliver de tørre.
  • 11 Vend evt. sauté-skiverne i kartoffelsalaten og server det varmt på et fad.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsalat med sauté-skiver

Tip

Kartoffelsalaten kan også spises kold til varme sauté-skiver.
Frosne bønner kan bruges i stedet for friske.
Kartoffelsalaten kan serveres til skinkeschnitzler af inderlår, medaljon af svinefilet eller svinekoteletter, som har ligget i marinaden i 20 minutter - ½ døgn i køleskab.

Opskriften er udviklet af