Kartoffelsalat med rabarber

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne i 12 minutter i letsaltet vand. Lad dem derefter afkøle så de er klar til at komme i kartoffelsalaten. 
  • 2 Form butterdejen til en rund flade. Kom olie på dejen og grill den på din grillpande eller grill udenfor til det er et færdigt stykke brød. 
  • 3 Grill skiver af bacon, grove stykker af rabarber, asparges og et par af kartoflerne i skiver. 
  • 4 Vend creme fraiche i en skål med sennep, salt, peber, citronsaft og skiver af skalotteløg. Skær også de resterende kartofler i skiver og vend dem med i dressingen i skålen. 
  • 5 Når grøntsagerne og bacon på grillen har fået en gylden stegeskorpe, er de klar til kartoffelsalaten. Skær rabarber, bacon og asparges i yderligere tynde skiver og vend dem også i dressingen i skålen. Gem de grillede kartoffelskiver til anretning. 
  • 6 Anret kartoffelsalaten på det grillede stykke brød. Afslut med friske skiver af skalotteløg, de grillede kartofler og ærteskud. 
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsalat med rabarber

Opskriften er udviklet af