Brug en rest kogte kartofler til en lækker kartoffelsalat. Server med bagt laks, mums
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 170 grader varmluft
  • 2 Skyl dild og pluk den fint
  • 3 Krydr hver laksefilet med salt, peber, lidt citronsaft og dild
  • 4 Kom laksefileterne op i et lille fad med lidt vand i bunden
  • 5 Kom lidt eddike over
  • 6 Kom bagepapir og alufolie over fadet og luk det godt til
  • 7 Sæt fadet i ovnen og bag fisken i cirka 20 minutter til den er mør
  • 8 Skyl dild og persille og hak det fint
  • 9 Skyl forårsløgene, skær top og bund væk. Skær så løgene i ringe
  • 10 Skær de kogte kartofler i skiver
  • 11 Bland skyr med kartofler, forårsløg og krydderurter. Smag til med salt og peber
  • 12 Læg nødderne på en tør stegepande
  • 13 Varm stegepanden op, og rist nødderne til de er gyldne
  • 14 Lad nødderne køle lidt af og hak dem groft
  • 15 Drys nødderne over kartoffelsalaten
  • 16 Skyl agurken og skær den i grove stykker
  • 17 Skyl mynten og hak bladene
  • 18 Bland agurk og mynte i en skål og kom soja over
  • 19 Server 1 laksefilet til hver person, 20 % kartoffel og agurkesalat til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • Så er det spisetid! Kartoffelsalat med laks

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier