Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem i 12-15 min. til de er møre.
  • 2 Afkøl kartoflerne.
  • 3 Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. Drys med salt.
  • 4 Skær agurken i små tern og tomaterne i både.
  • 5 Skær radiser i skiver.
  • 6 Hak krydderurterne og vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
  • 7 Vend kartofler med urtedressing og dernæst agurk og tomater.
  • 8 Skær kyllingbrysterne i skiver.
  • 9

    Anretning

    Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling.
  • 10 Krydr med peber og drys med klippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Opskriften er udviklet af