Kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin

Fuldkornspizzaer med tynde kartoffelskiver, rosmarin og blå ost

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt mel, salt og olivenolie og ælt dejen godt sammen til den er blød og elastisk. Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt dejen på køl natten over.
  • 2 Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og lav 4 runde pizzaer.
  • 3 Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  • 4 Fordel pestoen på dejen, dernæst osten plukket i mindre stykker. Dæk hele pizzaen med kartoffelskiver, drys med rosmarinnåle og salt og stænk lidt olivenolie udover.
  • 5 Bag pizzaen i 10-15 minutter ved 250 grader - til bunden er sprød, og kartoflerne er gyldne.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier