Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne med skrællen på i 20 min.
  • 2 Hæld vandet fra og lad dem svale lidt, inden de pilles.
  • 3 Mos kartoflerne og tilsæt mel.
  • 4 Krydr med salt og peber og rør ingredienserne godt sammen til en dej.
  • 5 Ælt dejen på bordet til den er sammenhængende.
  • 6 Del dejen i to portioner og rul hver portion ud til fingertykke pølser, 2 cm i diameter.
  • 7 Skær dejpølsen i små stykker og rul dem til kugler.
  • 8 Undgå at komme for meget mel på hænderne, ellers bliver kartoffelbollerne for tunge.
  • 9 Tryk riller i dejen med en gaffel, så holder de bedre faconen og rillerne er gode til at opfange saucen, når de serveres.
  • 10 Kom kartoffelbollerne i kogende, usaltet vand og kog dem til de kommer op til overfladen.
  • 11 Kog endnu 20 sek. og tag dem så op med en hulske.
  • 12

    Servér varme med smeltet smør og parmesan.

  • {{recipeDoneText}} Kartoffelgnocchi

Opskriften er udviklet af