Kartoffelfad med svampe

Prøv denne ret, hvis du elsker flødekartofler. Fadet her smager af lidt mere, fordi vi putter svampe og hakket persille i.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Varm ovnen op til 180 grader.
  • 2 Smelt smørret. Smør et ovnfast fad med en del af det.
  • 3 Riv osten. Skyl persillen meget grundigt og hak den.
  • 4 Skær kartofler og svampe i meget tynde skiver.
  • 5 Læg kartofler og svampe i lag i fadet. Drys hvert lag med ost, persille, en lille smule salt og peber og dryp med lidt smør. Tilsæt vandet.
  • 6 Dæk fadet med låg eller lignende og stil det i den 180 grader varme ovn i en time. Skru op til 225 grader. Tag låget af fadet, og lad retten brune 10 minutter ved 225 grader.
  • Så er det spisetid! Kartoffelfad med svampe

Opskriften er udviklet af