Kartoffel-porre-suppe med kylling

Energiinformation

  • Energi 600 Kj
  • Fedt 24 %
  • Kulhydrat 55 %
  • Protein 21 %

Sådan gør du

  • 1

    Rist kartofler i grove stykker, den hvide del af porrerne i tynde skiver og hakket hvidløg ved svag varme i rapsolie i nogle min.

  • 2

    Tilsæt kyllingebouillon og kog grøntsagerne til de er møre ca. 25-30 min.

  • 3

    Blend grøntsagerne med mælk, krydr med salt og peber, og kog suppen i yderligere 5 min. ved svag varme.

     

  • 4

    Steg kyllingekød skåret i mindre stykker i rapsolie ca. 10 min., tilsæt peberfrugt i tern og det grønne fra porrerne i tynde skiver, og steg fortsat nogle min., til det er mørt. Tilsæt persille, citronskal, citronsaft, salt og peber.

     

  • {{recipeDoneText}} Kartoffel-porre-suppe med kylling

Tip

Lav en dobbelt portion suppe om søndagen, så har du og familien hurtig aftensmad om mandagen. Server suppen næste dag med groft brød og en sprød grøn salat – se forslag til salater på Kvickly.dk.

Opskriften er udviklet af