Karrysuppe med kokos, chili og rejer

Karrysuppe med kokos, chili og rejer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 584 kcal
  • Fedtenergi 38 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tø rejerne op. Skær løg i fine skiver. Riv ingefær svarende til 2 teskefulde. 

  • 2

    Steg de to slags løg og ingefær blankt og blød i olivenolie, tilføj karry under processen og et let drys salt og et kværn peber. Spæd med bouillon og kokosmælk. Bring det op til kogepunktet. 

  • 3

    Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom den i suppen. 

  • 4

    Dup rejerne tørre og kom dem i suppen. Varm godt igennem og lad suppen stå lige omkring kogepunktet i et par minutter. 

  • 5

    Servering

    Smag suppen til og anret den med skiver af rød chili. Servér med lunt brød til.

  • Så er det spisetid! Karrysuppe med kokos, chili og rejer

Opskriften er udviklet af