Sådan gør du

  • 1 Opvarm karrysuppen i en gryde. Tilsæt ekstra karry til suppen. 
  • 2 Hæld ris i den skål, du vil servere suppen i. Hæld også ris i gryden. 
  • 3 Skær blomme og gulerod og hæld stykkerne i skålen sammen med risen. Kom også lidt af guleroden i gryden med suppen. 
  • 4 Snit palmekål fint og tilsæt i den opvarmede suppe. 
  • 5 Skær rødløg i tynde skiver og hæld saften fra passionsfrugten og citronen over. 
  • 6 Snit hvidkål fint og tilsæt til suppen. 
  • 7 Krydr med salt og peber og servér suppen i den klargjorte skål. Top suppen med de syltede løg og evt. lidt nanbrød. 
  • {{recipeDoneText}} Karrysuppe med hønsekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier