Karrystegt kanin med æbleris

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skær hver halve kanin i mindre stykker.
  • 3  Rør karry ud i olie og kom lidt salt i. Gnid kaninen med karryblandingen. 
  • 4 Læg kaninkødet i en ildfast form. 
  • 5 Hæld bouillon og vin i bunden af formen og stil midt i ovnen. Steg kødet i ca. 1 time, indtil kødet er gennemstegt.
  • 6 Kog risen efter anvisning på emballagen. 
  • 7 Skær løg og æbler i både og svits møre i smør.
  • 8 Vend den nykogte ris med æble og løg på panden.
  • 9 Anret kaninkødet med sky og æbleris. 
  • 10 Dekorer med koriander.
  • {{recipeDoneText}} Karrystegt kanin med æbleris

Opskriften er udviklet af