Karrysild med æbler, løg og kapers

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 22 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 371 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Hæld sildene op i en sigte – til afdrypning. Skær sildene i mindre stykker. 
  • 2 Rør cremefraiche og skyr og smag cremen til med karry, citron, salt og peber. Justér smagen med sukker. Cremen skal ikke være sød, men der skal være en god balance i smagen. 
  • 3 Skyl og slyng salaterne tørre. Skær æblet i fine både, dryp disse med citron. Skær løget i meget fine både. Skær bladselleri på skrå i fine skiver. 
  • 4 Anret salaterne med sild, creme, løg, æble, kapers og peber.
  • {{recipeDoneText}} Karrysild med æbler, løg og kapers

Opskriften er udviklet af