Karrysild med æble, rødløg og kapers

Energiinformation

  • Energi pr. person 1757 Kj
  • Energi pr. person 450 Kcal
  • Protein 14 %
  • Kulhydrat 54 %
  • Fedt 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Kom karry og sukker i en skål, hæld kogende vand over, og rør rundt.

  • 2

    Skær æblet i små tern. Pil rødløget, og skær halvdelen i løgringe og den anden halve i små tern.

  • 3

    Rør græsk yoghurt sammen med karry, æble og finthakket rødløg, og krydr med salt og peber. Hak halvdelen af dilden fint, og bland den i karrycremen.

     

  • 4

    Kom de marinerede sild i en sigte, så sildelagen kan dryppe fra, og skær herefter de marinerede sild i mindre stykker.

  • 5

    Vend sildestykkerne sammen med karrycremen, anret dem i en skål, og pynt med kapers, løgringe og resten af dilden.

    Server karrysilden med godt rugbrød til.

     

  • {{recipeDoneText}} Karrysild med æble, rødløg og kapers

Tip

Du kan fint lave karrysilden dagen før, du skal servere den. Undlad i så fald at pynte den, og opbevar den i køleskabet indtil servering.

Opskriften er udviklet af