Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte.
  • 2 Skyl dem med koldt vand.
  • 3 Kog 4 æg.
  • 4 Rør mayonnaise og fromage frais sammen og smag til med rigeligt karry.
  • 5 Skær agurker og løg i små terninger.
  • 6 Hak de 2 af æggene.
  • 7

    Bland alle ingredienserne, smag til med lidt agurkelage, salt og peber og kom evt. lidt gurkemeje i for farvens skyld.

  • 8 Skær æggene i både.
  • 9 Kom salaten i en skål og pynt med æggebåde og karse.
  • {{recipeDoneText}} Karrysalat

Tip

  1. Karrysalat er klassisk, enten blandet med små benfri sild eller som tilbehør til marinerede sild.

  2. Denne salat er også god til både tomater og lyst kalkunkød.

Opskriften er udviklet af