Karrysalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 62 g.
  • Kulhydrater 18 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 296 kcal
  • Fedtenergi 32 %
  • 1

    Beskrivelse

    Kog ægget i 10 minutter, lad det afkøle og hak det fint, på kryds og tværs med en æggedeler, eller med en kniv. 

  • 2

    Skær rødløg, bladselleri, kapers, syltede agurker og æble fint. 

  • 3

    Rør skyr med olie, mayonnaise, karry, salt og peber og kom fyldet i, smag til igen. 

  • 4

    Anretning

    Rugbrød anrettes med marinerede sildefileter og rugbrød.

  • Så er det spisetid! Karrysalat

Tip

Ønsker man en lidt federe karrysalat, kan man erstatte dele eller hele mængden af skyr med cremefraiche. I dette tilfælde skal man ikke anvende rapsolie.

Opskriften er udviklet af