Karrygryde Ristaffel

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm halvdelen af fedtstoffet i en gryde ved god varme og svits halvdelen af karryen.
  • 4 Brun først halvdelen af kødet på alle sider, 2 minutter.
  • 5 Tag kødet op.
  • 6 Brun den anden halvdel af kødet på samme måde.
  • 7 Svits hakket løg.
  • 8 Kom kødet tilbage i gryden.
  • 9 Tilsæt ca. 2½ dl kogende vand, så kødet er dækket. Læg låg på.
  • 10 Skru ned til svag varme og lad kødet koge 20-30 minutter til det er mørt og gennemstegt.
  • 11 Smag til med salt og peber og tilsæt evt. tomatpuré og fløde.
  • 12 Jævn med saucejævner.
  • {{recipeDoneText}} Karrygryde Ristaffel

Tip

Banan, æbler eller peberfrugt i tern, bønnespirer og mangochutney kan også bruges som tilbehør.

Opskriften er udviklet af