Karry pirog med kylling og grøn salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Rør gæren ud i vandet.
  • 2 Tilsæt salt, olivenolie og mel, og ælt til dejen er glat og smidig.
  • 3 Lad dejen hvile under et klæde 15 minutter et lunt sted.
  • 4 Skær kyllingebrysterne i små tern.
  • 5 Varm olien på en pande og rist kødet.
  • 6 Hak forårsløg, champignon og ærter groft og rist det sammen med kyllingekødet.
  • 7 Fjern kernerne fra chilien og skær den i små tern.
  • 8 Tilsæt chili og karry og rør grundigt.
  • 9 Krydr med salt og peber og fjern panden fra varmen. Del dejen i 8 boller og rul dem tyndt ud (diameter 20 cm).
  • 10 Pensl dejen med sammenpisket æg.
  • 11 Fordel fyldet og placer det med en ske midt på de runde stykker dej.
  • 12 Luk dejen sammen over fyldet så pirogerne får form som en halvmåne.
  • 13 Pres kanten sammen med en gaffel.
  • 14 Pensl pirogerne med resten af ægget og drys dem med karry.
  • 15 Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 200° ca. 10 min. Pisk sennep, olie og eddike sammen.
  • 16 Pluk salaten i mindre stykker og vend dressingen i..
  • Så er det spisetid! Karry pirog med kylling og grøn salat

Opskriften er udviklet af