Karbonader med mælkekogte gulerødder, blomkål og ærter

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 546 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand. 

  • 2

    Skyl, tør og hak persille. Skrub gulerødderne og del dem på langs. Skær blomkål i små buketter. 

  • 3

    Varm mælken op med rapsolie og lidt salt, læg først gulerødderne ned og lad dem simre i 2 minutter, kom blomkålen i og lad dem simre med i 2 minutter. Kom ærterne ved og kog op. 

  • 4

    Form og hak karbonaderne, krydr med salt og peber og steg dem i olivenolie og smør. 

  • 5

    Anretning

    Anret kødet med de mælkekogte grøntsager og kartofler – med persilledrys.

  • {{recipeDoneText}} Karbonader med mælkekogte gulerødder, blomkål og ærter

Opskriften er udviklet af