Karbonader med flødekartofler og rosenkål

Sådan gør du

  • 1 Bland fars med æg, salt, peber, kanel, lakrids og lidt rasp. 
  • 2 Form farsen til to karbonader og vend dem i rasp. Steg dem derefter i smør på panden. 
  • 3 Tilsæt rosenkål på panden og lad dem stege med karbonaderne i smør. Sæt derefter panden i ovnen og lad karbonaderne stege færdig med rosenkålen i ovnen i 12 minutter ved 180 grader. 
  • 4 Tag fat i en ny pande og steg kartofler i smør og olie herpå. Tilsæt også rosenkål, stykker af æble, æblemost og fløde på panden og lad det simre.  
  • 5 Vend snittet kål i en skål med lime - og appelsinsaft samt stykker af æble. 
  • 6 Server karbonaderne med fløden, kålen og kartoflerne fra panden og den friske kålsalat. 
  • {{recipeDoneText}} Karbonader med flødekartofler og rosenkål

Opskriften er udviklet af