Kantarelrisotto med chorizo og parmesan

Sådan gør du

  • 1 Varm en smule olie i en gryde. Tilsæt derefter risene 
  • 2 Tilsæt hvidløg og rødløg. Husk at rør rundt, det må ikke tage farve. 
  • 3 Tilsæt hvidvin eller æblemost sammen med kyllingefonden 
  • 4 Tilsæt kantareller, squash og citronsaft og rør det godt sammen
  • 5 Lad risottoen koge i omkring 10 minutter med regelmæssig omrøring. Tilsæt en smule vand, når risene optager væden. Risottoen skal hele tiden have en lind konsistens.   
  • 6 Riv halvdelen af parmesanen i. Smag risottoen til med salt og peber og lad den koge videre
  • 7 Efter 15-20 minutters samlet kogetid er risottoen færdig. Server risottoen med høvlet parmesan, frisk skåret chorizo og løg på toppen 
  • Så er der mad! Kantarelrisotto med chorizo og parmesan

Opskriften er udviklet af