Sådan gør du

  • 1 Del de halve kaniner i 3-4 stykker og mariner i øllet natten over tildækket i køleskabet. 
  • 2 Tag en tykbundet jerngryde og brun kaninstykkerne i smør. 
  • 3 Gulerødder og løg hakkes i små terninger og tilsættes sammen med suppevisken og de grofthakkede hvidløgsfed. Tilsæt øllet fra marinaden og lad det hele simre med låg i 1-1 ½ time. 
  • 4 Tag kødstykkerne op og si saucen. 
  • 5 Rør sennepen i den siede sauce, smag til med salt og peber og hæld saucen over kaninstykkerne, der er anrettet i et fad.  
  • 6 Pynt med et drys friskhakket kørvel. 
  • 7 Server evt. en god kartoffelmos med små gulerødder og pea pods til kaninen.
  • {{recipeDoneText}} Kanin og øl

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier