Kanelstænger som konfekt

Denne kanelstang minder ikke så meget om bagerens. Men vi lover, den er god. Opskrift af konditor Tor Stubbe.

Sådan gør du

  • 1 Hak chokoladen groft og kom i en skål. 
  • 2 Opvarm piskefløde og glukose med kanelstangen, indtil det koger. Sigt den varme fløde over den hakkede chokolade.
  • 3 Blend derefter med en stavblender. Når massen er ensartet, skal den dækkes til med film og hvile i en times tid, eller indtil den er let sat.
  • 4 Beklæd en plade med bagepapir. Overfør massen til en sprøjtepose og sprøjt stænger ud på pladen.
  • 5 Stængerne skal nu sætte sig i en times tid. Efterfølgende skæres stængerne ud i mindre stænger eller mundrette stykker og dyppes i smeltet chokolade. Du kan også rulle dem på en rist, hvis du gerne vil opnå stænger med en mere varieret overflade. Stængerne kan dekoreres eller blot drysses med kanel.
  • {{recipeDoneText}} Kanelstænger som konfekt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier