Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1

    Dej:

    Rør gær og honning ud i lunken mælk.
  • 2 Tilsæt vand, salt og mel lidt ad gangen.
  • 3 Ælt dejen til den er smidig og slipper skål og hænder.
  • 4 Lad den hæve et lunt sted i 20 minutter.
  • 5 Rul dejen ud på et melet bord til en firkant på ca. 25 x 40 cm.
  • 6

    Fyld:

    Rør fyldet sammen og fordel det på dejen.
  • 7 Rul dejen sammen fra den lange side.
  • 8 Skær rullen i 2 cm tykke skiver.
  • 9 Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade med en kniv.
  • 10 Lad dem hæve et lunt sted i 20 minutter.
  • 11 Pensl sneglene med æg og bag til de er lysebrune ca. 10 minutter ved 225°.
  • 12 Lad dem afkøle på en rist og drys lidt flormelis over.
  • Så er det spisetid! Kanelsnegle med gulerod

Opskriften er udviklet af