Kanelsnegle
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Dej:

    Udrør gæren i den lune mælk.
  • 2 Kom sukker, salt og sammenpisket æg i.
  • 3 Findel smørret i melet.
  • 4 Kom det i dejen og ælt den sammen.
  • 5 Sæt den til hævning et lunt sted i lidt over en halv time.
  • 6

    Fyld:

    Rul dejen til en stor firkant.
  • 7 Rør smør og farin sammen og smør det på dejpladen.
  • 8 Drys kanel og rosiner på.
  • 9 Rul sammen herom. Skær dejpølsen i 1 cm tykke skiver.
  • 10 Lad dem efterhæve et kvarter.
  • 11 Bag ved 200 grader i ca. 15 min.
  • 12 Rør flormelis sammen med rom eller vand og glasér sneglene.
  • {{recipeDoneText}} Kanelsnegle

Opskriften er udviklet af