Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Smørret smeltes i en gryde og afkøles til 37 grader.
  • 2 Bland det smeltede smør og mælken i en skål og rør gæren ud i væsken.
  • 3 Rør salt, sukker og 13 dl hvedemel i dejen til den er blød og smidig i konsistensen.
  • 4 Drys lidt mel på bordet og ælt dejen nogle minutter.
  • 5 Sæt dejen til hævning 35 min.
  • 6 Rør imens det bløde smør med sukker og stødt kanel.
  • 7 Når dejen har hævet, drysses resten af melet ud på køkkenbordet og æltes sammen med dejen i nogle minutter.
  • 8 Rul dejen ud til den er ½ cm i tykkelsen og smør fyldet på.
  • 9 Rul dejen sammen til en pølse og skær den i 20-22 stykker.
  • 10 Kom evt. dejen i papirforme eller læg blot kanelsneglene på en bageplade med bagepapir.
  • 11 Lad sneglene hæve under et viskestykke i ca. 35 min. til de har dobbelt størrelse.
  • 12 Sirup og vand blandes.
  • 13 Sneglene pensles med blandingen og drysses med perlesukker og bagesognbsp;ved 200 grader i 10 min.
  • Så er det spisetid! Kanelsnegle

Tip

Gå i køkkenet sammen med børnene og lav en god portion kanelsnegle. Sneglene er velegnede til frysning. Lav også en herlig glasur til sneglene, fx af flormelis rørt med citronsaft eller hindbærsaft.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier