Kanelsnegle
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 46 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 196 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rør gær ud i lun mælk, ikke over 32 grader, hvilket vil sige knap håndvarmt. Højere temperaturer ødelægger gærens evne. 

  • 2

    Rør skyr, sukker, æg og blødt smør i væden og rør nu godt med mel, til en blank og ensartet dej. Lad dejen hæve lunt med et klæde i 30 min. 

  • 3

    Tænd ovnen på 200 grader. Rul en pølse på et melstrøet bord. Rul den ud til ca. 40 x 20 cm. 

  • 4

    Pisk sukker med smør, smøreost og kanel. Smør fyldet på nederste del af dejen. Rul nu en pølse. Skær 20 stykker og stil disse på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 10 minutter. 

  • 5

    Bagning

    Bag sneglene i ca. 20 minutter, til de er gyldne.

  • {{recipeDoneText}} Kanelsnegle

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter