Kanelkrydret pannacotta med hybenmarmelade

En dejlig dessert, du kan forberede dagen før. Pyntet med hvid chokolade.

Sådan gør du

  • 1 Kom fløde i en gryde. 
  • 2 Flæk vaniljestangen på langs og læg i fløden sammen med kanelstangen. Lad fløden varme op til lidt før kogepunktet. Tag fra varmen. Lad stå i 15 minutter. 
  • 3 Læg husblas i en skål med koldt vand og lad stå i 10 minutter. 
  • 4 Tag vanilje- og kanelstang op af fløden, og varm fløden op igen, stadig kun til cirka 85 grader. Den skal ikke koge. 
  • 5 Tag husblas op af vandet og kom direkte ned i den varme fløde, rør hele tiden rundt med et piskeris.  
  • 6 Hæld nu den varme fløde op i 8 mindre eller fire større glas. Lad stå og køle af. Dæk de helt afkølede glas med film og stil i køleskab i 3 timer. Eller natten over, hvis du vil forberede desserten i forvejen. 
  • 7 Server pannacotta direkte fra køleskabet med lidt hybenmarmelade på toppen og høvlet eller hakket chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Kanelkrydret pannacotta med hybenmarmelade

Opskriften er udviklet af