Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Denne opskrift giver 12 stykker.

Sådan gør du

  • 1 Fromage frais eller kvark og sukker røres godt sammen.
  • 2 Sødemiddel, mel, kanel og natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælken.
  • 3 Dejen røres, til den er glat.
  • 4 Dejen hældes i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter).
  • 5 Kagen bages ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste rille.
  • 6 Kagen afkøles.
  • 7 Ingredienserne til glasuren røres sammen, og glasuren fordeles på den kolde kage.
  • {{recipeDoneText}} Kanelkage

Tip

Servering: Kanelkage kan serveres med 1 spsk. fromage frais rørt op med sødemiddel og vaniljesukker. Opbevaring: Kagen kan fryses.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier