Kalvesteak og salat med mozzarella, friske krydderurter og syltede løg

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 559 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Skrub kartoflerne og vend dem, i en stor skål, i lidt rapsolie, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad på bagepapir og bag dem i ovnen i 40 minutter. 
  • 2 Rist græskarkernerne på en tør pande og lad dem afkøle. Dræn mozzarella. Skyl og slyng salaterne tørre. Dræn rødløgene. 
  • 3 Bind 4 små buketter med en bomuldssnor: basilikum, dild, purløg og persille. Nip 4 små håndfulde til salaten. Skær citron i både. 
  • 4 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg dem, i 1 spsk. olivenolie og smør, først ved høj varme, på begge sider, og færdige, ved middelvarme 2-4 minutter på hver side, til ønsket rødme. 
  • 5 Vend salaten med græskarkerner, riv mozzarella med fingrene og kom den i salaten sammen med krydderurterne og 2 tsk. olivenolie. Anret med de syltede rødløg. 
  • 6 Anret kødet med krydderurtebuket, citron og salat. Og kartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Kalvesteak og salat med mozzarella, friske krydderurter og syltede løg

Tip

Alternativ til syltede rødløg: syltede perleløg.

Opskriften er udviklet af