Kalvesteak med spinat med chili og ovnstegte kartoffeltern

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 499 kcal
  • Fedtenergi 32 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte. Gnid dem med rapsolie og krydr med salt og peber. Læg dem i bradepanden på bagepapir og bag dem i 200 grader varm ovn i 30-40 minutter, afhængig af størrelsen. 
  • 2 Skyl spinaten og lad den afdryppe. 
  • 3 Kom 1 spsk. olivenolie og en 1 spsk. smør i en stor gryde, sammen med lidt salt, peber og de tørrede chiliflager. Kom spinaten i og lad den reducere og blive blød og mør. 
  • 4 Krydr steaks og steg dem i 1 spsk. olivenolie og 1 spsk. smør. Kom spinat i en sigte og tryk let en del af væden fra. 
  • 5

    Anretning

    Anret kød med spinat og kartoffeltern.
  • {{recipeDoneText}} Kalvesteak med spinat med chili og ovnstegte kartoffeltern

Opskriften er udviklet af