Kalvesteak med kold kartoffelsalat og spæde blandede salater

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 465 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem lige nøjagtigt møre. Der skal stadig være bid i kartoflen. Lad dem afkøle. 
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre. Skær skalotteløg ultrafint. Klip purløg helt tæt. 
  • 3 Rør skyr med cremefraiche, presset hvidløg, skalotteløg, purløg, citron, salt, peber og sukker og smag til med salt og peber. 
  • 4 Vend kartoflerne hele, halve, kvarte, eller i skiver i cremen – og smag til en ekstra gang. 
  • 5

    Servering

    Krydr, grill eller steg steaks i olivenolie og smør – og anret disse med salater og cremede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Kalvesteak med kold kartoffelsalat og spæde blandede salater

Tip

Det er lækkert, at dryppe det grillede kød med citron. Så servér evt. citronbåde i en skål, som et tilbud.

Opskriften er udviklet af