Kalveschnitzel med salvie, rødvin, parmesan og pasta

Energiinformation

  • Energi 3932 kJ
  • Energi 936 kcal
  • protein 47 g
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrat 93 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og hold den varm. 

  • 2

    Skær kødet i mindre stykker ca. 3x5 cm, vend dem i mel og krydr med salt og peber. 

  • 3

    Steg kødet af på en meget varm pande i olivenolie i ca. 2 minutter og tag det af varmen. Kom kødet over på en tallerken og rens panden. 

  • 4

    Hak hvidløg og løg fint og brun det af på panden i smør, indtil smørret bruner. 

  • 5

    Tilsæt finthakket salvie og lad det stege med i 1 minut. 

  • 6

    Tilsæt rødvin og lad det koge lidt ind og blive let cremet. 

  • 7

    Tilsæt kødet og den varme pasta og smag til med salt og peber. 

  • 8

    Anretning

    Anret retten i en stor skål med revet parmesan og brød. 

  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med salvie, rødvin, parmesan og pasta

Tip

Retten kan også laves med timian og rosmarin, kalv kan erstattes med kylling og okse.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier